Delta Design d.o.o.

Delta Design d.o.o.
Preduzeće za projektovanje, građevinarstvo i urbanizam
Topličin venac 12, Beograd, Srbija
Kontaktiraj Delta Design d.o.o.
Matični broj: 07556926, PIB: 102210293

Pronađi na mapiIdi na sajt proizvođačaKontaktiraj proizvođača

Od osnivanja preduzeća Delta Design 1991. godine, naše aktivnosti su u velikoj meri bile vezane za arhitekturu i građevinarstvo u najužem smislu reči. Posle izgradnje velike stolarske radionice sa automatizovanom sušarom za drvo 1994. godine, delatnost se sve više prenosi na polje opremanja enterijera, uključujuči i izradu nameštaja i stolarije.

Tada se i profesionalna orijentacija preduzeća usmerava na izradu unikatnih proizvoda po porudžbini i malih serija. U svakom poslu nastupamo kao tesno povezani tim arhitekata, dizajnera i vrsnih zanatija, koji znaju kako da specifične želje svojih klijenata prevedu u uspešne projekte u estetskom i komercijalnom smislu.

U tom procesu, spremni smo da aktivno učestvujemo u svakoj fazi realizacije:

  • izradi idejnog rešenja
  • izradi glavnog projekta sa radioničkim detaljima
  • proizvodnji svih elemenata enterijera, komadnog nameštaja i stolarije
  • izvođenju svih enterijerskih radova i opremanju po sistemu ključ u ruke

Pored hrasta, bukve, jasena i raznih četinara, koji u ovoj oblasti imaju široku primenu, u svom radu koristimo i plemenite, ređe vrste drveta, kao što su divlja trešnja, kruška, orah, javor, crvena vrba, a za specifične potrebe i egzote. Svi masivi su prethodno osušeni veštačkim putem i kondicionirani na relativnu vlažnost 8% – 12%.

KUHINJE PO MERIUNUTRAŠNJA VRATAFASADNA STOLARIJAKUPATILA